support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Clickfit voor een eenvoudige montage van uw zonnepanelen

Als bedrijf of als particulier denkt u er serieus aan om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Zonnepanelen zijn de laatste jaren zeer efficiënt geworden en leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzame energiehuishouding. Bovendien gaat u aanzienlijk besparen op uw energierekening. U kiest bewust voor deze win-winsituatie. Maar wellicht is er nog één aspect dat u hoofdbrekens bezorgt. Hoe kunt u uw zonnepanelen het beste monteren? Clickfit biedt u de oplossing. Clickfit is voor meerdere schuine daken geschikt en is bovendien snel en betrouwbaar aan te leggen.

Hoe werkt de Clickfit dakhaak?
De basis van het Clickfit-systeem is de Clickfit dakhaak. Op de Clickfit dakhaak wordt de montagerail van uw zonnepaneel gemonteerd zodat het veilig en in de juiste richting geplaatst kan functioneren. Daarbij maakt het niet uit of uw schuine dak bestaat uit traditionele dakpannen. Ook op een leien dak, een felsdak, een bitumendak, staaldak of golfplaatdak is Clickfit te installeren. Voor elk type dak is een passende Clickfit dakhaak ontwikkeld. Elk type dak vraagt om zijn eigen Clickfit dakhaak en zijn eigen bevestigingsmethode. Maar het eindresultaat is altijd hetzelfde. U krijgt een flexibel en betrouwbaar montagesysteem dat voldoet aan alle wettelijke vereisten en waarop u twintig jaar garantie krijgt.

Zelf berekenen en door professionals laten installeren
Als u zonnepanelen wilt laten installeren, dan gaat u uit van uw specifieke schuine dak. U weet het materiaal en u weet hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Op de site van Esdec vindt u een handige Clickfit calculator. Hiermee kunt u bepalen welke Clickfit dakhaak voor u geschikt is en welke hoeveelheid u nodig heeft. De professionals van Esdec zorgen voor een perfect montagesysteem. Neemt u contact met ze op voor een scherpe prijs en professioneel advies.
Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign