support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Innovatie van FlatFix montagesysteem

Met het innovatie FlatFix montagesysteem van Esdec kunt u snel en gemakkelijk zonnepanelen op platte daken monteren. Door deze eenvoudige manier van monteren is FlatFix een uitermate geschikt montagesysteem van zonnepanelen voor een plat dak bij grote kantoor- en woningbouwprojecten. Flatfix is daarnaast ook zeer duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Eenvoudig montagesysteem zonnepanelen voor plat dak
FlatFix bestaat uit makkelijk te installeren consoles die onderling verbonden worden met handige klikverbindingen. Daardoor kunt u met dit montagesysteem zonnepanelen voor een plat dak snel en eenvoudig aanbrengen. FlatFix is gemaakt van hoogwaardig aluminium en wordt geleverd met rubber matten die de dakhuid beschermen. U kunt met het FlatFix montagesysteem zonnepanelen voor een plat dakonder drie verschillende opstellingshoeken plaatsen (15, 20 en 30 graden). Het enige gereedschap wat u nodig heeft om FlatFix te installeren is een dopsleutel van tien millimeter. Dit montagesysteem kan zonnepanelen voor een plat dak van ieder type en van alle merken probleemloos dragen.

Stevig en aerodynamisch
Dankzij uitgebreide testen in een windtunnel hebben de FlatFix montagesystemen een zeer aerodynamische vormgeving, wat zorgt voor aanzienlijke vermindering van de belasting van het dak. Daarnaast voldoen alle FlatFix varianten FlatFix Basic, FlatFix Fusion en FlatFix Ecoaan het Nederlands bouwbesluit en strenge normen als de NEN7250. Hierdoor is het FlatFix montagesysteem van zonnepanelen voor een plat dak zeer geschikt voor gebruik bij grote projecten in de woning- of kantoorbouw.

De voordelen van het Flatfix montagesysteem
Het FlaxFix montagesysteem met zonnepanelen voor een plat dak onderscheidt zich van andere montagesystemen door onder meer een:
Innovatie montagesystemen van Esdec
Het Flatfix montagesysteem met zonnepanelen voor een plat dak is één van de innovatieve systemen van Esdec. Er zijn over de hele wereld al meer dan vier miljoen zonnepanelen aangebracht met een Esdec montagesysteem van zonnepanelen voor een plat dak of een schuin dak. De innovatieve producten van Esdec zijn verkrijgbaar bij professionele groothandels in onder meer Nederland, België en Luxemburg.

Kijk op de website van Esdec voor meer informatie over Flatfix.
Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign