support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Bezoek ons op Intersolution Gent 2018!

De markt voor zonne-energie in België leeft weer helemaal op. Na een periode van ruim 3 jaar is Intersolution terug van weggeweest. In Gent (België) vindt aankomende week de 7e editie plaats en natuurlijk zijn wij daar ook aanwezig.

Innovatie is voor ons top focus en dat is ook het thema voor de Intersolution. Naast ons gebruikelijke productgamma presenteren we ook twee nieuwe innovaties. Kom op 17 en 18 januari voor de sneak-preview naar onze stand!

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar wat u dit jaar van ons mag verwachten? Kom dan naar stand 3128. Terwijl wij u onze producten presenteren, maakt onze barista een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee voor u. Natuurlijk presenteren we FlatFix Fusion, hét montagesysteem voor commerciële platte daken. Maar ook ClickFit EVO, het montagesysteem voor schuine daken, mag niet ontbreken. Onze productontwikkelingen staan niet stil en daarom bieden we een sneak-preview van de ClickFit EVO Spanthaak voor pannendaken en onze vernieuwde oplossing voor staaldak.

U komt toch ook?

Onze experts geven u graag advies over onze producten en bijbehorende projecten. Daarnaast kun u zelf aan de slag met onze calculatietools. Wij zien u graag op woensdag 17 en/of donderdag 18 januari op stand 3128! 

Flanders Expo

Maaltekouter 19051

Gent

België

Voor meer informatie kijkt u op www.intersolution.be

Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign