support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Esdec sluit distributie-overeenkomst met Activ8 Energies Ierland en Playgreen Finland

Esdec, marktleider in innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen, heeft aangekondigd dat het een distributieovereenkomst met Activ8 Energies en Playgreen Finland heeft gesloten. Twee toonaangevende distributeurs voor fotovoltaïsche installaties. Met deze overeenkomst breidt Esdec de beschikbaarheid van zijn gepatenteerde ClickFit en FlatFix Fusion systemen voor PV-dak-installaties uit naar Ierland, Noord-Ierland en Finland.

"De toevoeging van Activ8 Energies, één van de pioniers in de jonge en snelgroeiende Ierse PV-markt, voegt kennis en ervaring toe aan ons sales netwerk voor Ierse installatiebedrijven. Hetzelfde geldt voor Playgreen in Finland, één van de belangrijkste spelers in de jonge Finse markt. Playgreen is een one-stop-shop voor het complete PV assortiment ", zegt Christian Bongartz, Business Development Manager Europe bij Esdec. "Werken met ervaren en gerespecteerde distributeurs als Activ8 Energies en Playgreen biedt ons de mogelijkheid om onze innovatieve montagesystemen te distribueren binnen de Ierse en Finse markt."

Over Activ8 Energies
Activ8 Energies is een van de meest ervaren bedrijven in de Ierse markt, toegewijd aan het leveren van producten van alleen de hoogste kwaliteit. Het bedrijf traint installateurs volgens de hoogste normen in de industrie en ondersteunt ontwerpers al in een vroeg stadium van hun projecten. Voor meer informatie, bezoek www.activ8energies.com

Over Playgreen Finland
Playgreen Finland oy is een van de oudste en grootste Solar PV distributeurs in Finland en tevens marktleider. Playgreen Finland oy designt, verkoopt en installeert en doet die uitsluitend met producten van Europese makelij. Hierdoor verzekerd het zich van de hoogst mogelijke kwaliteit, garanties en de hoogst mogelijke output. Voor meer informatie, bezoek www.playgreen.fi

Met de introductie van de innovatieve montagesystemen van Esdec verhoogt Playgreen het aanbod montagesystemen naar de hoogst mogelijke kwaliteit. “We zijn erg blij dat we de montagesystemen van Esdec nu aan kunnen bieden op de Finse markt. Het biedt ons de mogelijkheid om een systeem te leveren met de laagst mogelijke daklast, 35% snellere installatietijd en 20 jaar garantie. Dit geeft ons een ongeëvenaarde concurrentiepositie op de Finse markt.”, aldus Antti Kostiainen, Technical Director bij PlayGreen Finland Oy. 
Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign