support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Wij gaan verhuizen!

Van Paderborn naar Londen! 

Esdec levert en produceert al meer dan 10 jaar montagesystemen voor zonnepanelen. Het succes van onze producten heeft de enorme groei van de afgelopen jaren verder versneld. Om te kunnen blijven groeien, innoveren en professionaliseren, verhuizen we naar een nieuw pand aan de Londenstraat 16 te Deventer, waar we alles onder 1 dak hebben.

Sterke focus op innovatie | Innovatiecentrum
Een van onze belangrijkste aandachtspunten is innovatie. Door te blijven onderzoeken en ontwikkelen garanderen we onze klanten continu de allerbeste producten. Inmiddels bestaat ons R&D-team uit 6 personen en zal Esdec in 2018 een groot innovatiecentrum van ruim 1000m2 openen.

Mogelijkheid om te testen en te trainen | Dakopstellingen
Naast het innovatiecentrum zal in 2018 ook het Esdec trainingscentrum met daarin verschillende dakopstellingen geopend worden. Het trainingscentrum stellen we beschikbaar aan onze klanten, zodat onze systemen naar hartenlust getest kunnen worden.

Logistieke voordelen | Groot magazijn
Het nieuwe pand heeft een inpandig magazijn. We krijgen de beschikking over meerdere hallen waardoor het laden en lossen van goederen eenvoudiger kan worden ingeregeld. Door onze processen nog slimmer en efficiënter in te richten, kunnen we u nog sneller en beter van dienst zijn!

Ons nieuwe adres per 29 september
Londenstraat 16
7418 EE Deventer
+31 85 7607 220 (ongewijzigd)

Vanwege de verhuizing zijn wij op 29 september gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met Melanie Paarhuis, 06-27001125

Hemelsbreed ligt het nieuwe pand op nog geen kilometer afstand van ons huidige onderkomen. Wilt u ons na de verhuizing komen bezoeken, dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem contact op met uw contactpersoon of stuur een e-mail naar info@esdec.com.
Esdec BV |Disclaimer | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign