support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Marktleider
met 12 jaar
ervaring

Support

Technische ondersteuning

Ieder dak en systeem is anders. Als klant kunt u bouwen op onze brede expertise op het gebied van PV-systemen. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van het nodige advies en ondersteuning voor de montage van uw zonnepanelen. Wij helpen u graag met het berekenen van de benodigde materialen voor uw projecten.

Calculatie tools

Met behulp van onze calculators kunt u eenvoudig zelf berekenen wat u nodig heeft voor ieder systeem. Voor zonnepanelen op schuine daken gebruikt u de ClickFit calculator, voor platte daken gebruikt u de FlatFix calculator. Door gebruik te maken van de calculators weet u zeker dat u de juiste materialen gebruikt voor iedere situatie. De calculators zijn alleen beschikbaar voor de professionele installateur. Als u gebruik wilt maken van de calculators maar geen wachtwoord heeft, of als u vragen heeft over het gebruik van de calculators neem dan gerust contact met ons op.

Commerciële ondersteuning

Wij ondersteunen u graag op het gebied van marketing en commercie. Al onze folders en handleidingen zijn naast download ook verkrijgbaar als hard copy. Voor beurzen kunnen wij u ondersteunen met bijvoorbeeld leuke give-aways, popup-banners of demo materialen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Training

Er worden via verschillende trainingscentra in Nederland trainingen aangeboden in het gebruik van ClickFit en FlatFix montagesystemen. Daarnaast kunt u terecht in onze eigen trainingsruimte in Deventer. Wanneer gewenst kan er ook on-site training worden aangeboden.

Project ondersteuning

Sommige projecten zijn gecompliceerder dan andere. Zeker bij grote projecten komt er veel bij kijken in de planning en uitvoering. Wanneer u niet zeker weet welk montagesysteem of oplossing het beste is voor uw specifieke project, is er de mogelijkheid om samen met één van onze adviseurs het project te bespreken om zo gezamenlijk tot de beste oplossing te komen. Waar nodig kan er een site-bezoek worden ingepland. Onsite levering: Wanneer gewenst kunnen wij onze systemen op de bouwplaats of op een specifiek tijdstip aanleveren. Dit kan een uitkomst zijn bij met name grotere projecten waar de tijdsdruk hoog is.

Calculeer
uw project

Calculeer
uw project

Calculeer
uw project

Downloads

Handleidingen, datasheets en certificaten
Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign