support +31 85 7607 220 downloads nl en de fr it Esdec USA >
Al 1GWp
geïnstalleerd 
op onze systemen

FlatFix eco

FlatFix eco is een modulair en eenvoudig montagesysteem om zonnepanelen op een plat dak te plaatsen. Zeker bij kleinere daken, of daken met veel obstakels, is het een handig product, omdat ieder afzonderlijk zonnepaneel optimaal geplaatst kan worden op het dak. Denk hierbij aan garagedaken, carports, etc.

Het FlatFix eco systeem heeft een standaard opstellingshoek van 20 graden. Zonnepanelen die opgesteld zijn onder een hoek van 20 graden presteren zeer goed en behouden hun zelfreinigende eigenschappen.

Montage

De zonnepanelen worden gemonteerd op twee aluminium beugels. Het FlatFix eco systeem wordt geballasteerd om de zonnepanelen stormvast op het dak te plaatsen. Door de open structuur is er meer ballast nodig dan bij het standaard FlatFix systeem. De gemiddelde dak belasting ligt bij het FlatFix eco systeem tussen 25kg en 50kg per vierkante meter.

Materialen en gereedschap

Het gehele systeem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium componenten. Het montagesysteem wordt geleverd inclusief draagrubbers ter bescherming van de dakhuid. Ieder type of merk zonnepaneel kan op het FlatFix eco systeem gemonteerd worden. Voor de montage van de zonnepanelen is er enkel een dopsleutel 10mm nodig.

Calculatie

Ieder dak is anders. Als klant kunt u bouwen op onze kennis en expertise. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van het nodige advies en ondersteuning. Wij helpen u graag met het berekenen van de benodigde materialen voor uw project.

FlatFix eco wordt per zonnepaneel als complete set geleverd. De benodigde ballast is in een overzichtelijke tabel per locatie te vinden. Hierdoor kunt u eenvoudig bepalen hoeveel ballast er gebruikt dient te worden. Mocht u hulp willen met het bepalen van de benodigde materialen of ballast, kunt u als klant bouwen op onze kennis en expertise. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van het nodige advies en ondersteuning.

Gegarandeerd goed!

FlatFix eco is uitvoerig getest en is nagenoeg onderhoudsvrij. Sinds de introductie van het systeem zijn er duizenden panelen geplaatst met FlatFix eco. Het door en door bewezen montagesysteem wordt standaard geleverd met 20 jaar garantie, hiermee is de kwaliteit van het systeem gewaarborgd en biedt het de zekerheid die nodig is

De voordelen
van onze systemen

Supersnelle installatie20 jaar garantie op onze productenUitstekende service en advies100% Nederlands product

Calculeer
uw project

Downloads

Handleidingen, datasheets en certificaten
Esdec BV |Disclaimer | Cookie |Privacy | Algemene voorwaarden | Actilus webdesign