Products
Here you'll find information about our products
Looking for an installer?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Close menu
Calculator
Home Solar Solutions 2024
Training & Events

Solar Solutions 2024

Onze solar experts staan drie dagen lang voor je klaar tijdens Solar Solutions, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Breng een bezoek aan de vernieuwde Esdec-stand (C1) en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben. Tijdens Solar Solutions wordt ook gestreden om de Gouden Dakhaak op de European Solar Games, een evenement waarvan Esdec één van de organisatoren is.

De Esdec-stand

De Esdec-stand is in een nieuw jasje gestoken maar een aantal ingrediënten blijft onveranderd. Zo staat de koffie nog altijd voor je klaar, net als de solar experts die graag met je in gesprek gaan. Over onze slimme montagesystemen bijvoorbeeld, die je zelf kunt testen op het demodak in de stand. We informeren je graag over Esdec Academy, het e-learning platform waar je je ter plekke gratis voor kunt aanmelden. En maak kennis met de Esdec Calculator, de gratis online rekentool die onmisbaar is voor iedere solar professional. Tot slot geven we je alvast een uniek en exclusief voorproefje van onze nieuwste digitale ontwikkelingen.

Praktische info

Klik hier voor een gratis ticket voor Solar Solutions registreer met code ESDECNL en ontvang een gratis ticket voor de beurs én de European Solar Games.
Heb je op voorhand al een vraag of kwestie die je met één van onze experts wil bespreken? Stuur gerust een mailtje naar marketing@esdec.nl, dan plannen we een afspraak in op de door jouw gewenste dag en tijd.

Where
Expo Greater Amsterdam - Stelling 1 Stand C1 2141 SB Vijfhuizen
When
  • Starts: 19 March 2024 at 10:00
  • Ends: 21 March 2024 at 17:00
Registratieformulier laden..
© 2024 Esdec. All rights reserved