Products
Here you'll find information about our products
Looking for an installer?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Close menu
MyEsdec
Home Esdec OnSite

Esdec OnSite – jouw digitale ondersteuning op locatie

Ieder solar project heeft z’n eigen unieke uitdagingen. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, is digitale support tijdens het hele project een vereiste. Wij zijn hier om jou die ondersteuning te bieden. Na onze Esdec Calculator en de Esdec Academy lanceren we nu onze nieuwe tool die jou het werk makkelijker maakt: Esdec OnSite.

Wat is Esdec OnSite?

Esdec OnSite is een app die solar professionals ondersteunt tijdens het werk op locatie. Deze app maakt het makkelijk voor jou om gedetailleerde inspecties uit te voeren op je smartphone. Bovendien is het eenvoudig om notities, foto’s en andere essentiële gegevens vast te leggen.

Esdec OnSite is geïntegreerd in de MyEsdec portal. Dit betekent dat er een directe link is met de andere online tools. Heb je eenmaal je data van de inspectie ingevoerd, dan wordt dit automatisch doorgeplaats en beschikbaar gemaakt in alle tools. Dat bespaart je niet alleen tijd, het beperkt ook nog eens de kans op (typ)fouten. Hierdoor kan je nog accurater en efficiënter werken waardoor je je optimaal kunt focussen op wat echt belangrijk is: met top kwaliteit zonnepanelen installeren.

 

Esdec OnSite mobile

Alle voordelen nog eens op een rijtje

  • Aantekeningen en foto’s worden direct digitaal opgeslagen.
  • Moeiteloos deel je inspectierapporten met je team voor een snelle samenwerking en besluitvorming.
  • Dankzij de verbinding met de Esdec Calculator kun je direct met je projectberekening beginnen. De gegevens uit de inspectie zijn al voor je ingevuld!

Ontworpen voor praktisch gebruik

Met Esdec OnSite breng je jouw solar projecten naar een hoger niveau. De app is uitvoerig getest en goedgekeurd door ervaren installateurs, om er zeker van te zijn dat het volledig voldoet aan jouw wensen voor maximale productiviteit en gebruiksgemak. Je hebt toegang tot Esdec OnSite met je bestaande MyEsdec-account. Uiteraard is ook deze app gratis te gebruiken voor alle solar professionals.

 

© 2024 Esdec. All rights reserved