Produkter
Produkter
20 ÅR ESDEC!
Under de kommande månaderna kommer vi att uppmärksamma detta på olika sätt.
Vill du veta mer om våra montagesystem?
Upplev nu kontinuerlig digital produktutbildning genom Esdec Academy, tillgänglig 24/7.
Stäng menyn
MyEsdec
Startsida Solar Hero

BLI EN ESDEC SOLAR HERO

Lär dig i en av våra utbildningar hur du arbetar säkert och smart med Esdecs montagesystem och bli en Solar Hero. Som Solar Hero är du en sann ambassadör för branschen, en fin kvalitetsstämpel gentemot dina kunder. Du följer utbildningarna fysiskt med Esdec Solar Bus, via e-learning i Esdec Academy eller i ett webbinarium.

VAD ÄR EN SOLAR HERO?

På Esdec anser vi att kunskapen och färdigheterna hos yrkesverksamma inom solenergi är minst lika viktiga som kvaliteten på våra produkter. Därför satsar vi stort på utbildningar, webbinarier och e-learningsmoduler. Dessa är alltid kostnadsfria och kräver endast en registrering. Så du lär dig allt om snabb, enkel och säker installation av våra montagesystem på olika sätt.

Du blir en Solar Hero när du framgångsrikt har genomfört tre utbildningar, varav en fysisk. Som bevis på att du har slutfört vårt program får du ett certifikat från oss som visar dina kunder att du har all den kunskap de behöver för en tillförlitlig installation av solpaneler.

Solar hero's

HUR FUNGERAR ESDECS PROGRAM FÖR SOLAR HERO?

För att bli en Solar Hero måste du framgångsrikt genomföra tre utbildningstillfällen. En av dessa måste vara en fysisk utbildning, t.ex. en utbildning på plats med Esdec Solar Bus. Har du dessutom genomfört två andra (online-)utbildningar? Då kan du kalla dig Esdec Solar Hero. Esdec Solar Hero-programmet har inget specifikt utbildningsvärde, men certifikatet garanterar kvalitet och expertis inom ditt område.

Solar Hero

VAD MÅSTE DU GÖRA FÖR ATT BLI EN SOLAR HERO?

För att hålla utbildningserbjudandet tillgängligt för alla är det alltid gratis att delta efter registrering. När du gör det tar du det första steget mot att bli en Solar Hero. Det finns flera alternativ att välja mellan.

Utbildning på plats med Esdec Solar Bus*

Besök ett av stoppen under en Solar Bus Tour i din region. Innehållet i dessa utbildningar är mycket varierande, och våra produkter och verktyg demonstreras alltid på plats.

Webbseminarier

Ett av online alternativen är att följa ett webbseminarium. Vi erbjuder regelbundet sådana, t.ex. om hur man använder Esdec kalkylatorn. När det är nödvändigt och möjligt organiserar vi webbseminarierna tillsammans med er, och skräddarsyr en utbildning utifrån behov som passar just dig.

Esdec Academy

Ännu mer tillgängliga är de e-learnings som du hittar i Esdec Academy. Dessa moduler täcker våra montagesystem och relaterade aktuella teman. Lätt att följa i din egen takt på en tid som passar dig bäst.

*Utbildning på plats betraktas som fysisk träning

© 2024 Esdec. Alla rättigheter förbehållna