Producten
Producten
Esdec 20 years!
Esdec bestaat 20 jaar!
De komende maanden besteden wij hier op verschillende manieren aandacht aan.
Meer weten over onze montagesystemen?
Volg nu ook digitaal én 24/7 producttrainingen via de Esdec Academy.
Sluit menu
MyEsdec
Home Solar Hero

Word een Esdec Solar Hero

Leer in één van onze trainingen hoe je veilig en slim met de montagesystemen van Esdec werkt en groei uit tot Solar Hero. Als Solar Hero ben je een echte ambassadeur voor de sector, een mooi kwaliteitskeurmerk naar je klanten toe. De trainingen volg je fysiek in ons Innovation Center of met de Esdec Solar Bus, via e-learning in de Esdec Academy of in een webinar.

Wat is een Solar Hero?

Bij Esdec vinden wij de kennis en vaardigheden van solar professionals minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Daarom investeren we veel in trainingen, webinars en e-learning modules. Deze zijn altijd gratis toegankelijk en alleen een inschrijving is vereist. Je leert dus op verschillende manieren alles over snelle, simpele en veilige installatie van onze montagesystemen. Maar we bieden ook trainingen aan over aanverwante thema’s zoals brandveiligheid of extreme weersomstandigheden.

Je wordt een Solar Hero wanneer je drie trainingen, waaronder één fysieke, succesvol afrondt. Als bewijs dat je ons programma hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat waarmee je je klanten laat zien dat jij alle kennis in huis hebt voor een betrouwbare installatie van zonnepanelen.

Solar hero's

HOE WERKT HET ESDEC SOLAR HERO PROGRAMMA?

Om Solar Hero te worden, moet je drie trainingen succesvol doorlopen. Eén daarvan moet een fysiek training zijn, bijvoorbeeld een producttraining in het Innovation Center of op locatie met de Esdec Solar Bus. Heb je aanvullend ook twee andere (online) trainingen afgerond? Dan mag jij jezelf een Esdec Solar Hero noemen. Het Esdec Solar Hero Programma heeft geen specifieke scholingswaarde, maar het certificaat staat wel garant voor kwaliteit en autoriteit op jouw vakgebied.

Solar Hero

WAT MOET JE DOEN OM SOLAR HERO TE WORDEN?

Om het trainingsaanbod voor iedereen toegankelijk te houden, is deelname altijd gratis na inschrijving. Daarmee zet je gelijk een eerste stap in de richting om Solar Hero te worden. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Producttrainingen in het Innovation Center (Deventer)*

Deze zijn op individuele basis maar het is ook mogelijk om een exclusieve VIP-training te boeken voor jou en jouw collega’s. Die VIP-training kan desgewenst ook op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.

Trainingen op locatie met de Esdec Solar Bus*

Bezoek één van de stops tijdens een Solar Bus Tour in jouw regio óf vraag de Esdec Solar Bus zelf aan op een door jou gekozen locatie. De invulling van deze trainingen is heel divers en afhankelijk van jouw eigen wensen en de doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sales-, marketing- of productietraining.

Webinars

Eén van de online opties is het volgen van een webinar. Deze bieden we regelmatig aan over bijvoorbeeld het gebruik van de Esdec Calculator, maar ook over actuele thema’s zoals wet- en regelgeving. Waar nodig en mogelijk, organiseren wij de webinars samen met een partner zodat je in maximaal een uur wordt bijgepraat vanaf een door jou gekozen plek én device.

Esdec Academy

Nog laagdrempeliger zijn de e-learnings die je vindt in de Esdec Academy. Deze modules gaan over onze montagesystemen en aanverwante actuele thema’s. Makkelijk te volgen in jouw eigen tempo op een moment dat jou het beste uitkomt.

*De producttrainingen in het Innovation Center of op locatie gelden als fysieke training